тел. (044) 499-45-90

багатоканальний (097) 963-58-29

тел. (063) 976-23-50 lifecell

e-mail: office@celmet.com.ua

WIKA 213.53 варіанти виконання

Вібростійкий манометр.

Для захисту манометра від негативних впливів вібрацій, корпус манометра заповнюється гліцерином, за такого виду гідрозаповнення термін служби контрольно-вимірювального приладу значно подовжується.

В переліку продукції wika можна виділити манометри 213 серії, корпус приладів залитий гліцерином, вартість такого приладу становить 12 євро без ПДВ, також є можливість замовити манометр повністю з нержавіючої сталі і з гліцеринозаповненим корпусом.


Різниця в ціні між манометром з нержавіючої сталі з гідрозаповненням і без наповнення, становитиме приблизно 10 євро.


Вібростійкі манометри wika здебільшого використовують на автомобільній техніці, на компресорах, на різних промислових підприємствах, де потрібно зменшити вплив вібрації на механізм манометра.


Максимальна температура вимірюваного середовища має бути не більшою за 60 ºС, у разі використання вібростійкого манометра wika 213 серії, та не більшою за 100 ºС у разі використання манометра, виготовленого повністю з неіржавкої сталі.

Температура навколишнього середовища однакова для двох типів вібростійких манометрів, -20...+60 ºС.


Вікно манометра wika серії 233.50 виготовлено з багатошарового захисного скла, вікно манометра wika 213 серії виготовлено з прозорого пластику.


Як варіант, можливе виготовлення манометрів зі спеціальною м'якою пайкою, що дає змогу застосовувати манометр за більшої температури вимірюваного середовища:


НР (діаметр корпусу) 50 мм, 63 мм: макс температура 100 °C


НР (діаметр корпусу) 100 мм: макс температура 150 °C.


В разі використання силіконової оливи в корпусі вібростійкого манометра 213 серії, нижній діапазон температури довкілля становитиме -40 ºС.


Як додаткові аксесуари, можливо, замовити фланець для встановлення вібростійкого манометра wika в панель, або на поверхню.

Монтажні фланці, як і корпус манометра, виготовляється з нержавіючої сталі.